miercuri, 30 martie 2016

Dacă ai tenul acneic, foloseşte produse de îngrijire specifice lui


Te confrunţi cu acneea? Nu eşti singura/singurul în această situaţie. Este una dintre problemele cele mai des întâlnite la nivelul pielii. Probabil ai încercat până acum numeroase produse şi tratamente pentru tratarea acneei. Poate au avut rezultat, poate nu. (Vă rog pe aceia dintre voi la care s-a ameliorat sau tratat acneea, să îmi spuneţi ce produse/tratamente aţi urmat). Ne sunt utile multora. :P

Pentru cei la care încă nu a dat niciun rezultat, vă pot spune că trebuie avută răbdare. Tratarea acneei, mai ales dacă este de tip mai grav, durează şi este minuţioasă. Rezultatele apar, doar că depind de fiecare organism în parte. La unii apar rezultate după prima săptămână, la altii abia după o lună.
Foloseşte produse de îngrijire specifice tenului cu probleme pentru că au rol antibacterian şi protector. Înainte să le aplici, curăţă tenul foarte bine pentru ca substanţele active din ele să poată să îşi facă efectul. Dacă niciun tratament nu a dat rezultate până acum, te sfătuiesc să faci o vizită la dermatolog.

Mai multe despre îngrijirea tenului acneic, aici. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu